top of page

Despre firma noastră

Încă de la înființare, din anul 2018, viziunea firmei noastre a fost de a îi ajuta pe toți cei care au nevoie de cunoștințe în domeniul IT, indiferent de nivelul de pregătire.

Misiunea noastră este de a oferi un nivel de educație excelent, pentru ca studenții noștri să navigheze cu ușurință prin lumea digitală din zilele noastre. Oferind cursuri intensive de scurtă durată, oricine poate asista la cursurile firmei Digital Ace, alegând modulul potrivit pentru ținta sa de autodezvoltare.

 

La noi găsiți cursuri precum cele de inițiere în IT sau module individuale pentru programele din suita Microsoft Office (Word, PowerPoint, Excel). Totodată vă oferim și ocazia de a beneficia de pregătire individuală, fie la sediul firmei, fie la dvs acasă.

Echipa DIGITAL ACE

„Ajutându-i pe alții ne ajutăm pe noi înșine”

La Digital Ace cursanții pot învăța într-un mod structurat cum să folosească mai multe programe de uz general de la specialiști în domeniu cu decenii de experiență.

IMG_20181010_213452_1_edited_edited.png

Octavian Bratu

Instructor IT

Cu o experiență de peste 30 de ani în IT, Octavian a fost din totdeauna „tipul cu calculatoarele” la care apelează toată lumea pentru asistență. Abia acum 10 ani și-a descoperit însă pasiunea pentru predat, după ce a trecut prin mai multe joburi lipsite de importanță și a nimerit la o firmă de cursuri IT - INFORM. Între timp, acea firmă s-a închis, iar din 2018 Octavian predă în cadrul firmei Digital Ace.

bottom of page